01 23 23 235
01 23 23 235
Naročite se na BREZPLAČEN POSVET
Od ust do ust
 
Mikroskopsko zobozdravstvo
 
CELOSTNA obravnava
pacientov
 
Poglobljena sodobna
DIAGNOSTIKA
 
Odženemo strah in zadržke
pred zobozdravnikom
Mnenja pacientov
"Krasni ste in veliko ljudem bom povedala za vas."
"Ne bi vas zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu! "
"Pri zaposlenih čutim veliko človeško razsežnost."

Priporočila pacientov

Zadovoljen pacient je najboljši pacient!


Dragi pacienti, ker vaše mnenje šteje največ, smo se odločili, da vas nagradimo. V primeru, da želite svoje zadovoljstvo in pozitivne izkušnje deliti z družinskimi člani, prijatelji znanci in sodelavci, podarite priporočilni kartonček, ki ga izpolnite s svojimi podatki in podatki tistega, ki mu želite priporočiti naše storitve. Svojim najbližjim boste podarili popust v vrednosti 50,00 evrov na katerokoli storitev Ustne Medicine ali komplet za ustno higieno v vrednosti 25,00 EUR.

Nagradili pa bomo tudi vaše priporočilo! Med vsemi, ki priporočate naše storitve bomo vsak mesec izžrebali tri nagrajence, ki jih podarimo darilne bone za welness storitve, vstopnice za ogled predstav in koncertov. Vsake tri mesece pa se vsi, ki ste priporočali, ne glede na to ali ste katero koli mesečno nagrado že prejeli, znajdete v žrebu za "veliko nagrado". Spremljajte našo Facebook stran, kjer bomo redno objavljali nagrade in nagrajence. Podatki o dobitnikih nagrad pa bodo objavljeni tudi v prostorih klinike Ustna Medicina.
 
Zakaj bi pozitivne izkušnje zadržali zase, če jih lahko delite z drugimi? Mogoče bo prav vaše priporočilo rešilo težave vaših prijateljev, sorodnikov in znancev.

Na recepciji Ustne Medicine prejmete priporočilne kartončke. V primeru, da klinike ne boste obiskali v kratkem, natisnite spodnji kartonček in in priporočajte že danes. Število kartončkov ni omejeno.