01 23 23 235
01 23 23 235
Naročite se na BREZPLAČEN POSVET
Od ust do ust
 
Mikroskopsko zobozdravstvo
 
CELOSTNA obravnava
pacientov
 
Poglobljena sodobna
DIAGNOSTIKA
 
Odženemo strah in zadržke
pred zobozdravnikom
Mnenja pacientov
"Upam, da bomo lahko sodelovali še tako naprej, kot smo do sedaj; iskrena hvala.... "
"Tudi sama organizacija in delo v kolektivu je zelo simbiozno "
"Glede na to,da zdravnika obiskuje vsa družina, to pove kako smo zadovoljni z vašimi storitvami.... "

Protetika

Z zobno protetiko nadomeščamo izgubljene zobe. V kliniki Ustna Medicina prisegamo na zadnje dosežke v znanosti stomatoloških materialov, zato smo se v celoti izognili uporabi kovin v protetičnih nadomestkih, kot so posamezne "porcelanske" krone ali pa večji mostički. Pri oskrbi posameznih zob uporabljamo tip keramike, ki je dobro prosojen za svetlobo in omogoča odlično integracijo zobne prevleke v obstoječ zobni lok. Pri večjih konstrukcijah (mostičkih) pa prisegamo na cirkon oksidno ogrodno keramiko, katere visoka trdnost omogoča dolgotrajno obstojnost protetike, kar potrjujejo ne le znanstveni izsledki, ampak tudi naše izkušnje. Tovrstna keramika ni prepustna za svetlobo in je zato zelo primerna v situacijah, kjer so zobje temno zabarvani zaradi starih kovinskih zatičkov ali pa slabih preteklih »zdravljenj« zob. Poleg tega že samo proizvajalec nudi 5-letno garancijo na izdelana ogrodja, kar je v tovrstni industriji prava redkost.


Pogosta skrb pacientov, ki obiščejo naš center je, kako bodo preživeli obdobje protetične rehabilitacije, saj morajo kljub temu hoditi v službo in se gibati v družbi. Zavedamo se, da je skoraj nemogoče preživeti to obdobje v izolaciji, zato vas ne izpustimo iz ordinacije, dokler niste začasno urejeni. Tako vas poseg ne bo motil pri vsakdanjih opravilih.
Pri zobni protetiki nam je v pomoč znanje doktorskega študija na Mednarodni podiplomski šoli, ki jo je obiskoval dr. Sebastjan Perko, dr. dent. med.

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET